Salata Cezar cu macaroane si pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt. 4 persoane:100 gr. macaroane spirala
  • sare
  • 2 felii paine toast
  • 4 linguri ulei
  • 2 piepturi de pui (filet
  • ca. 400 gr.)
  • piper
  • 1/2 castravete de salata
  • o salata mica(ca. 300gr.)
  • 250 gr. morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 1 lingurita mustar
  • 125 ml. ulei de masline
  • 2 linguri zeama de lamaie

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert in apa sarata cam 8 minute. Se scot si se lasa sa se stoarca. Painea se taie in cubulete si se prajeste in 2 linguri de ulei, pana devine aurie-maronie. Se scot feliile.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise