Salată “Cîmp cu romaniţe”

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 oua fierte
  • -2 castraveti
  • -2 morcovi
  • -2 fire ceapa verde
  • -1 cutie de peste de mare in ulei (eu am folosit Saira in ulei)
  • -½ pahar de orez
  • -marar sau patrunjel
  • -frunze de salata
  • -maioneza

Mod de preparare

1. Orezul de fierbe in apa cu un pic de sare.

2. Morcovul se da prin razatoarea mare si se caleste intr-un pic de ulei.

3. Se incepe asamblarea salatei in felul urmator: primul strat se vor pune frunzele de salata, al 2-lea strat – orezul fiert, maioneza, al 3-lea strat – pestele farimitat sau taiat marunt si scurs bine de zeama, maioneza, ceapa verde foarte fin taiata, maioneza, morcov, maioneza, castravetele foarte fin taiat, maioneza.

4. Albusurile oualor se vor taia pai, acestea vor fi petalele romanitei, iar mijlocul florii se face din galbenusurile date prin razatoare sau farimitate fin.

5. Se decoreaza cu marar sau patrunjel.

6. Inainte de a fi servita se da la frigider pentru citeva ore.

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise