Salata colorata

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ardel rosu
  • 1 ardel glben
  • 1 ardel verde
  • 2 cepe
  • o legatura ceapa verde
  • 200 g carne fiarta
  • 3 felii de paine
  • maioneza
  • otet, sare, boabe de piper, foaie de dafin.

Mod de preparare

Ardeii se taie fideluta,ceapa se taie juliene.

Se face un baitz(o parte otet, 2 parti apa, condimnte)

Se oparesc ardeii si ceapa veche, se stecoara, se lasa la racit.

Painea se taie cuburi care se lasa in cuptor pana se rumenesc in tava unsa cu unt.

Carnea fiarta se taie cuburi.

Se incorporeaza toate ingredientele cu maioneza, se adauga ceapa verde tocata marunt,se servesc pe salata verde

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise