Salata Couscous

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingredientele de mai jos sunt pentru 1 persoana:
  • 60 gr coucous, 90 ml apa, 1/2 lingurita vegeta, 3 linguri ulei masline, 3 rosii cherry, 1 ceapa verde, cateva fire patrunjel, sare, piper

Mod de preparare

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline.

In momentul in care fierbe adaugam couscous-ul si acoperim cu un capac.

Dupa 5 minute amestecam couscous-ul pentru a desface toti bulgarasii.

Intre timp taiem legumele in bucati mici si amestecam cu 2 linguri ulei masline, sare si piper.

Amestecam couscous-ul rece cu legumele si dam la frigider pana in momentul servirii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise