salata cu 2 feluri de varza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 sfecla
  • 1 ridiche neagra
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1/2 varza rosie
  • 1 varza alba mica
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • hrean( facultativ)
  • otet sau zeama de lamaie

Mod de preparare

Se curata morcovul, telina, sfecala si ridichea neagra si se dau prin razatoare.Se spala bine salata, varza rosie si cea laba si se taie fasii subtiri, se freaca cu putina sare cele doua feluri de varza si se amesteca cu legumele rase.Ceapa se curata si se taie marunt, patrunjelul se toaca si se adauga la salata.Torni apoi otetul, sarea , piperul si uleiul dupa gust si omogenizezi salata.Daca iti place se da prin razatoare cu ochiuri maro si o bucata de hrean si-l adaugi la salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise