Salata cu andive cu sos de branza si mustar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 3 andive
  • • 150 g branza Rockfort (cu mucegai)
  • Pentru sos
  • • 1 OU
  • • 1 paharel de ulei
  • • 1/2 lamaie
  • • 3-4 linguri mustar
  • • 1 lingura branza zdrobita
  • • 5 linguri smantana
  • • sare, piper

Mod de preparare

Andivele, spalate si scurse, se taie cuburi.

Branza se taie si ea in bucatele mici si se pune impreuna cu andivele intr-o salatiera.

Separat, se prepara un sos din oul intreg batut cu ulei, sucul de lamaie, sare, smantana si 3-4 linguri de mustar. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se a-dauga si o lingura de branza zdrobita.

Se toarna sosul peste andive, se amesteca si se lasa la rece pana in momentul servirii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise