Salata cu branza si peste

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr. brinza telemea de oi
  • 150 gr. hamsii sau orice fel de peste marunt sarat
  • 2 salate verzi
  • citeva ridichi
  • 3 rosii
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • sare
  • piper; Pentru sos: 2 cepe verzi tocate cu tot cu cozi
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri otet
  • 1 lingura marar tocat
  • sare
  • piper
  • 1 virf cutit cimbru

Mod de preparare

Se desareaza cca 1 ora in apa hamsiii, apoi se curata. Se taie salatele, ridichile, rosiile, patrunjelul. Se amesteca pestele si cruditatile, se asezoneaza cu un sos din otet, ulei, sare, piper, cimbru. Se lasa acoperita doua ore ca sa se intrepatrunda aromele. Cind se serveste, se plaseaza in centrul salatierei brinza taiata cuburi mici, presarata cu ceapa verde tocata, iar pe margine salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise