Salata cu branzeturi si piept de pui

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 1 castravete
  • 1 ardei
  • 100 g masline
  • 2 oua fierte tari
  • 1 piept de pui
  • 100 g cascaval sau branza de vaci
  • 1 lamaie
  • sare
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Pui la fiert ouale, iar separat pieptul de pui.

Speli apoi toate legumele, tai morcovii rondele si ii pui la fiert.

Legumele ramase le tai in orice forma doresti si le amesteci.

Cand ouale sunt gata, le cureti, le tai felii si le adaugi peste legume impreuna cu pieptul de pui taiat mai marunt, maslinele si rondelele de morcov fierte.

Pui zeama de lamaie dupa gust, presari cascaval ras sau branza de vaci maruntita si potrivesti de sare.

Poti orna cu patrunjel, marar sau chiar cu legume din salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise