Salata cu bulgarasi de branza si gulii

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g branza de vaci
  • 2 linguri branza de burduf
  • 2 oua
  • 1 gulie
  • 3 linguri susan
  • 1 salata verde
  • 1 fir de ceapa verde
  • 4 linguri otet
  • 5 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Fierbi ouale tari si apoi le treci sub un jet de apa rece, le cureti si le tai felii.

2. Amesteci cele doua feluri de branza si formezi bulgarasi pe care-i dai la frigider peste 30 de minute.

3. Cureti gulia, o treci pe razatoarea cu ochiuri mari, iar separat rumenesti susanul.

4. Asezi pe un platou frunzele de salata, gulia rasa, decorezi cu bulgarasii de branza dati prin susan, feliile de oua si ceapa tocata. La sfarsit, torni otetul amestecat cu ulei sare si piper si dai salata la rece inainte de a o aduce la masa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise