Salată cu burtă de vită

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 5-6 catei de usturoi
  • 900 g burta
  • Otet
  • Ulei
  • Sare
  • Sos soia

Mod de preparare

Se spala bine burta se pune in apa cu otet peste noapte.

Se pune burta la fiert 2-3ore (puteti sari pasii acestia daca cumparati burta prefiarta).

Se curata morcovii si usturoiul apoi se dau pe razatoare.

Se adauga burta dupa ce raceste in prealabil si taie fideluta.

Se asesoneaza cu sare, piper, ulei (de masline de preferat), sos de soia.

Se poate face picant prin adugare de ardei iute taiat feliute.

Se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise