Salată cu burtă de vită

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 5-6 catei de usturoi
  • 900 g burta
  • Otet
  • Ulei
  • Sare
  • Sos soia

Mod de preparare

Se spala bine burta se pune in apa cu otet peste noapte.

Se pune burta la fiert 2-3ore (puteti sari pasii acestia daca cumparati burta prefiarta).

Se curata morcovii si usturoiul apoi se dau pe razatoare.

Se adauga burta dupa ce raceste in prealabil si taie fideluta.

Se asesoneaza cu sare, piper, ulei (de masline de preferat), sos de soia.

Se poate face picant prin adugare de ardei iute taiat feliute.

Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise