Salata cu carne

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. rasol de vita sau vitel,
  • 4-5 cartofi fierti in coaja si curatati,
  • 4-5 castraveti murati,
  • 4-5 cepe verzi;
  • pentru sos 3-4 linguri maioneza, 1 lingura bulion, sare, piper;
  • pentru decor 2-3 frunze salata verde, 2 rosii felii.

Mod de preparare

Carnea se taie fidea, cartofii si castravetii se taie cuburi mici, ceapa se toaca. Se amesteca toate bine si se toarna deasupra sosul facut din maioneza cu bulion, sare si piper. Se decoreaza cu felii de rosii si salata verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise