Salata cu carne de pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 ardei grasi (400 g),
  • 1 legatura de morcovi,
  • 200 g rosii,
  • 1 legatura ridichi,
  • 400 g piept de pui,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pentru prajit.
  • Pentru sos: 300 g iaurt,
  • 150 g smantana,
  • 3 linguri bulion gros,
  • boia dulce,
  • 1 legatura marar,
  • 1 legatura codite de ceapa verde.

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala, se taie marunt si se aseaza pe un platou. Pieptul de pui, spalat si zvantat, se taie fasii si se prajeste in uleiul bine incins. Se sareaza, se pipereaza si se aseaza pe platou, langa legume. Se amesteca ingredientele pentru sos si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se toaca mararul, se taie rondele coditele de ceapa si se introduc in sos. Sosul astfel preparat se serveste cu legumele si fasiile de piept de pui.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise