Salata cu carne de vita

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g carne de vita
  • fiarta bine
  • 2 cepe mijlocii
  • 10-12 ciuperci
  • 1 sfecla mijlocie fiarta
  • 1 lingurita mustar
  • 3 linguri otet diluat sau zeama de lamâie
  • 4-5 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper
  • verdeata.

Mod de preparare

Se pregateste mai intâi sosul. Se freaca mustarul cu zaharul, sarea si piperul. Uleiul se toarna câte putin, ca sa capete aspect de maioneza. Se adauga zeama de lamâie, apoi ceapa taiata fin. Ciupercile se spala, se taie lamele si se pun imediat in sos ca sa nu se innegreasca. Sfecla se curata si se taie cubulete, carnea se taie fâsii sau tot cuburi si se amesteca cu sosul si ciupercile. Se asaza totul intr-o salatiera, se presara cu verdeata si se tine la rece o ora inainte de a fi servita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise