Salată cu carne picantă de viţel, cu roşii şi castraveţi

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • Marinată: două linguri de ulei de rapiţă, sos Worchester (de soia), oţet din vin roşu şi apă, un pic de ghimbir nou proaspăt sau un pic de usturoi pisat, ½ linguriţă pastă ardei iute ( de ex. sos tabasco), piper proaspăt tocat.
  •  Salată: 0,5 kg de rasol de viţel, un castravete mare (aprox. 300 grame), 2 pahare de roşii cherry, un pahar de susai sau alt tip de salată mică, câteva fire de ceapă verde, 1 Knorr Salad Dressing cu Ardei şi Verdeţuri.

Mod de preparare

Se amestecă ingredientele marinatei  şi se introduce în ea carnea de viţel tăiată în felii subţiri. Se lasă acolo în jur de 30 de minte, după care se scurge şi se frige în tigaia de teflon. Se lasă să se răcească.

 Se taie castravetele în rondele subţiri, roşiile pe din două, ceapa verde se toacă, păstrându-se două fire pentru decoraţie.

 Se prepară Knorr Salad Dressing cu Ardei şi Verdeţuri potrivit indicaţiilor de pe ambalaj.

 Chiar înainte de a servi salată, se amestecă roşiile cu castraveţii, cu carnea de viţel, cu ceapă şi susaiul, se împarte în porţii şi se toarnă câte o lingură de dressing la fiecare porţie. Se decorează cu frunze de ceapă verde. Se condimenteaza după gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise