Salata de carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g carne de porc sau de vita
  • 5 cepe
  • o cescuta otet
  • un castravete murat mare(taiat cuburi)
  • sare, bobe de piper si enibahar, foaie de dafin
  • 4 -5 linguri maioneza de casa
  • 50 ml suc de rosii
  • salata verde, masline pentru ornat

Mod de preparare

Carnea fiarta se taie cuburi

Ceapa taiata pestisori,se opareste in baitz obtinut din o parte otet si 3 parti apa, condimente.Se lasa la scurs

Sucul de rosii se da in clocot, se lasa la racit si se amesteca cu maioneza.Se incorporeaza carnea,castravetele cu ceapa si maioneza.Servesti pe un strat de salata verde, ornat cu masline

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise