salatA CU CAROFI SI MACROU.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cartofi 1 kg macrouri 750 g dafin 2 foi castraveti in otet 200 g ceapa250 g mere 400 g maioneza 600 g mustar 20 g otet 60 ml masline 150 g oua 3 buc piper sare

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie in feliute subtiri. Macrourile se fierb in apa, in care s-a pus o lingura de otet, sare si doua foi de dafin, se scot fileurile si se taie cuburi. Castravetii se taie julien, ceapa se taie pestisori, se fierbe 10 min., in doua linguri de otet si patru linguri de apa si apoi se strecoara, iar merele se curata de coaja si seminte si se taie julien. Maioneza se amesteca cu mustarul, se subtiaza cu zeama in care a fiert ceapa, se amesteca cu celelalte componente ale salatei si se condimenteaza cu piper si si sare. Se aranjeaza salata pe platou si se decoreaza cu masline si felii de oua.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise