Salata cu cartofi si prosciutto di Parma

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi rosii, potriviti ca marime
  • 1/2 cana amestec de ulei si otet
  • 1/2 cana masline negre fara samburi
  • 1 cana castravete, feliat
  • 1/2 cana ceapa rosie, feliata subtire
  • 1/4 cana ardei rosu taiat felii subtiri
  • 5 felii subtiri de Prosciutto di Parma
  • 30 g mozzarella taiata cuburi

Mod de preparare

Cartofii se fierb, si dupa ce se racesc se taie in felii. Intr-un castron mare se amesteca usor uleiul si otetul, cu cartofii. Se adauga castravetele, ceapa, ardeiul, Prosciutto - toate taiate felii - si maslinele. Deasupra se presara mozzarella si se poate servi pe frunze de salata, cum se vede in imagine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise