Salata cu cotlet de porc si sos de telina

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 cotlete de porc dezosate
  • - 8-10 ciuperci
  • - 2 teline
  • - smantana
  • - piper
  • - o lingurita de mustar
  • - o salata verde
  • - boabe de porumb
  • - boabe de mazare
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Cotletele de porc se taie cubulete si se prajesc in ulei.

Ciupercile taiate in diverse forme se calesc in putin ulei si pe deasupra adaugam sosul de telina.

Sosul de telina se prepara din 2 teline fierte si pasate pe care le amestecam cu 2-3 linguri de smantana, o lingurita de mustar si piper.

Intr-un bol pe un pat de salata verde adaugam carnea, ciupercile cu sosul de telina, boabele de porumb si mazare si asezonam cu knorr dressing grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise