Salata cu creson,anghinare si prosciutto

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 anghinare
  • - 100 grame de creson
  • - 5 felii de prosciutto
  • - 100 grame de mozarella
  • - 2 linguri de smantana
  • - putin piper
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Anghinarele se taie in jumatati si se fierb in apa cu sare.

Cresonul se taie fasii

Prosciutto se taie feliute.

Mozarella se taie cubulete.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga smantana amestecata cu piperul si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise