Salata cu creson, carne de vita si gulie

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame de creson
  • - o gulie
  • - un morcov
  • - un mar
  • - 200 grame carne de vita
  • - 4 linguri de smantana
  • - jumatate de legatura de patrunjel
  • - un galbenus de ou
  • - piper macinat
  • - knorr dressing tzatziki

Mod de preparare

Cresonul se spala si se rupe fasii.

Morcovul, gulia si marul se dau pe razatoarea fina.

Carnea de vita se taie cubulete si se prajeste in putin ulei.

Smantana se amesteca cu patrunjelul tocat marunt, cu galbenusul de ou si piper si se toarna peste celelalte ingrediente.

Pentru mai multa savoare se adauga knorr dressing tzatziki.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise