Salata cu creson, carne de vita si vin rosu

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame carne de vita
  • - 150 grame de creson taiat fasii
  • - 3 rosii taiata cubulete
  • - un ardei gras taiat feliute
  • - o legatura de ridichi taiate rondele
  • -jumatate de legatura de patrunjel tocat marunt
  • - tarhon
  • - un ou fiert
  • - 100 ml vin rosu
  • - knorr dressing mediteranean
  • - un catel de usturoi tocat marunt

Mod de preparare

Peste carnea de vita taiata cubulete se pun vinul,putin ulei de masline, tarhonul si usturoiul tocat marunt si se lasa asa timp de 40 de minute.Apoi se pun bucatele de carne intr-o tigaie Tefal, pana se rumenesc.

Toate ingredientele se pun intr-un bol inclusiv carnea, se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean si se orneaza cu un ou fiert taiat in 4.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise