. Salata cu creson, fulgi de ovaz si orz

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 100 de grame fulgi de orz si de ovaz
  • - 200 grame de creson
  • - 3 castraveti
  • - 100 ml smantana
  • - piper
  • - o lingurita de mustar
  • - knorr dressing tzatziki

Mod de preparare

Castravetii se curata, se spala si se toaca marunt.

Cresonul se taie fasii.

Intr-o salatiera se pun castravetii, smantana amestecata cu mustar, piperul, fulgii de orez si ovaz si pentru o aroma mai intensa knorr dressing tzatziki.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise