Salata cu creson, ghimbir si rosii

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • - 150 grame de creson
  • - o lingurita de ghimbir ras
  • - 4 picioare de crab
  • - tarhon proaspat
  • - 3 ciuperci
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Rosiile si ciupercile se taie feliute.

Cresonul se taie fasii.

Picioarele de crab se prajesc in ulei incins si apoi se taie rondele.

Tarhonul se toaca marunt.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga ghimbirul si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise