, Salata cu creson, hering si conopida

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame de creson
  • - o conopida
  • - 4 cartofi
  • - 3 heringi pe gratar.
  • - piper
  • - o lingurita de otet
  • - un mar
  • - sare
  • - knorr dressing mediteranean.

Mod de preparare

Mod de preparare:

Conopida spalata, desfacuta buchetele se fierbe in apa cu sare.

Cartofii se fierb cu coaja in apa cu sare, si cand sunt gata se scot, se curata de coaja si se taie cubulete

Cresounl se taie fasii.

Marul se curata si se da pe razatoare.

Heringul se pune pe gratar, fiind condimentat in prealabil cu condimente pentru peste.Cand este gata, se curata de oase si amesteca intr-o salatiera cu conopida, cartofii si cu marul.Se stropesc cu otet si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise