Salata cu creson, piure de castane si portocale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame de creson taiat fasii
  • - 200 grame piure de castane
  • - o portocala taiata cubulete
  • - zeama de portocala
  • - 150 grame de mozarella taiata cubulete
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Piureul de castane se pune intr-o tigaie cu putina apa se acopera si se inabusa 8-10 minute.Se adauga toate ingredientele intr-un bol, se stropesc cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise