Salata cu creson si carne de gasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame de carne de gasca
  • - 300 grame de creson
  • - zeama de lamaie
  • - 3 rosii
  • - o legatura de ridichi
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Carnea de gasca se prepara la gratar, condimentata in prealabil cu tarhon, iar cand este gata se taie cubulete.

Cresonul se spala si se rupe in bucati.

Rosiile si ridichiile se curata, se spala si se taie feliute.

Se asaza intr-o salatiera, se stropesc cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise