Salata cu creson si cartofi copti cu chimen

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 5 cartofi
  • - 300 grame de creson
  • - 100 grame de kaizer
  • - 150 grame de sunca de curcan
  • - 14 masline dietetice
  • - 100 ml smantana
  • - knorr dressing tzatziki
  • - chimen
  • - 75 de grame de cascaval

Mod de preparare

Cartofii se taie in 4.Se unge fiecare parte cu ulei, se presara cascaval, chimen si se pune cate o feliuta de kaizer.Se tin la cuptor pana se rumenesc aproximativ 20-25 de minute.Cand sunt gata se scot sa se raceasca.

Intr-o salatiera se pun cresonul taiat fasii, sunca de curcan taiata cubulete, maslinele si cartofii copti, se adauga smantana si se asezoneaza cu knorr dressing tzatziki.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise