Salata cu creson si cascaval afumat

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame de creson
  • - 10 masline verzi
  • - 150 grame de cascaval afumat
  • - 5 ciuperci
  • - 100 grame de piept de pui
  • - 5-6 linguri de smantana
  • - o lingurita de mustar
  • - piper
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Cresonul se spala si se rupe fasii.

Cascavalul afumat se taie cubulete.

Pieptul de pui taiat cubulete se fierbe in apa cu putin delicat.

Ciupercile se taie feliute.

Se pun toate intr-o salatiera, pe deasupra se adauga sosul preparat din smantana, mustar si piper, iar pentru mai multa savoare se adauga knorr dressing mediteranean.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise