. Salata cu creson si sparanghel

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 100 grame de sparanghel
  • - 100 grame de creson
  • - zeama de la o lamaie
  • - knorr dressing ardei si verdeturi

Mod de preparare

Cresonul se taie fasii.Sparanghelul se spala, se fierbe in apa cu putina sare si cand este gata fiert , se scurge intr-o strecuratoare si se toaca marunt.Pe deasupra punem zeama de lamaie si preparam knorr dressing ardei si verdeturi.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise