Salata cu dovlecei si ienibahar

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cani orez (brun) fiert;
  • 4 cepe verzi, partile albe si verzi taiate in felii;
  • 4 ridichi taiate in felii;
  • 1 telina mica taiata cuburi;
  • 1 dovlecel mic, curatat si taiat cuburi;
  • 5 masline mari negre, uscate si taiate in felii;
  • 2 linguri ienibahar (tocat);
  • 3/4 cana mazare verde, fiarta;
  • 1/4 cana patrunjel proaspat;
  • 1/4 cana otet din vin rosu;
  • 1/4 cana ciorba de legume sau supa din conserva;
  • 2 linguri ulei de masline;
  • 1 catel de usturoi tocat;
  • sare de mare si piper, dupa gust;
  • 12 frunze mari de salata verde.

Mod de preparare

1. Se amesteca intr-un vas mare orezul cu legumele si patrunjelul.

2. Separat, se amesteca otetul, ciorba, uleiul si usturoiul si se toarna peste legume.

Se potriveste gustul de sare de mare si piper si se amesteca compozitia. Se pune la rece sau se lasa la temperatura camerei, amestecand din cand in cand.

3. Se pun pe o farfurie 3 frunze de salata verde, iar deasupra se pun legumele.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise