Salata cu fasole alba,rosii uscate si branza de capra

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr. fasole alba de marime potrivita
  • 100gr.branza de capra
  • 80gr.rosii uscate,taiate cubulete
  • o ceapa,taiata cubulete
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • busuioc uscat
  • un paharel otet balsamic
  • sare si piper

Mod de preparare

De seara lasam fasolea in apa ca sa putem a doua zi sa o fierbem mai usor,a doua zi o clatim bine cu apa si o punem intr-o oala cu apa sarata.O fierbem pana se inmoaie si o lasam apoi sase raceasca usor.Punem fasolea intr-un bol mare si adaugam ceapa,rosiile uscate,busuiocul,patrunjelul,uleiul,otelul,sarea si piperul.mestecam si lasam sa se patrunda pt 2 ore.Inainte de a servi adaugam inca un pic de ulei de masline si branza de capra,taiata in bucati subtiri.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise