Salata cu fasole boabe si legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii fasole boabe alba,
  • 2 cartofi,
  • 2 morcovi,
  • 1 rosie, 1 ceapa,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 2 linguri otet,
  • 2 linguri ulei masline,
  • sare, piper

Mod de preparare

Cartofii si morcovii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare, pentru 20 minute. Fasolea se scurge, rosia se taie cubulete, cartofii si morcovii se scurg si se racesc sub jet de apa rece, ceapa se taie solzisori, patrunjelul se toaca fin, se amestece si se toarna sosul facut din ulei, otet sare si piper. Sosul se prepara astfel: se amesteca bine pana se deschid la culoare, uleiul otetul, sarea si piperul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise