Salată cu fasole verde şi cartofi

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • o pungă de păstăi de fasole verde
  •  1 căţel de usturoi
  •  3 felii de şuncă afumată sau de mezeluri afumate
  •  3 cartofi mari fierţi în coajă
  •  o ceapă verde
  •  1 Knorr Salad Dressing Mediteranean
  •  piper tocat în bucăţi mari

Mod de preparare

Se prăjeşte fasolea în lingură de ulei amestecat cu usturoiul pisat. Se taie şunca sau mezelul fâşii şi se prăjesc în tigaie, fără grăsime. Se lasă să se răcească. Se taie cartofii curăţaţi de coajă în felii groase, se amestecă cu ceapă verde tocată, se adaugă fasolea, şuncă şi se amestecă. Se prepară Knorr Salad Dressing Mediteranean şi se adaugă la salată. Se decorează cu fire de ceapă verde şi cu piper.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise