Salata cu fetica si conopida pane

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame de fetica
  • - 10 buchetele de conopida
  • - faina
  • - 2 oua
  • - 3 rosii
  • - un ardei gras
  • - 100 grame sunca de pui
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Fetica se taie fasii.

Buchetelele de conopida se fierb in apa cu sare, se pun la scurs si apoi se dau prin faina cu ou si se prajesc in ulei incins.

Rosiile si ardeiul gras se taie feliute.

Sunca de pui se taie cubulete.

Se pun intr-o salatier si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise