Salata cu fetica si picioare de broasca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame de fetica
  • - 2 ardei capia copti
  • - un morcov
  • - patrunjel
  • - 8 picioare de broasca
  • - sare
  • - piper
  • - faina
  • - ou
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Fetica se taie fasii.

Ardeiul capia se taie feliute.

Morcovul se da pe razatoarea mica.

Patrunjelul se toaca marunt.

Picioarele de broasca se asaza intr-un vas, se presara sare, piper, ulei si zeama de lamaie si se lasa asa 30 de minute, iar apoi se dau se prin faina cu ou si se prajesc in ulei incins.

Se pun intr-o salatiera, se adauga zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise