Salata cu gnocchi, migdale si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 150 grame de gnocchi
  • - 6 ciuperci
  • - o mana de migdale
  • - 200 grame piept de pui
  • - 50 grame cascaval
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Gnocchi se fierb in apa cu putin delikat.

Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe in apa cu putin delikat.

Migdalele se maruntesc

Cascavalul se da pe razatoarea fina.

Ciupercile se taie feliute.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga pe deasupra cascavalul ras si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise