Salata cu griu, rodii si legume

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 ceasca fasole boabe neagra
  • 1/2 ceasca fasole boabe alba
  • 1/2 ceasca naut
  • 1 ceasca griu, fiert
  • 1 ceasca seminte de rodii
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet
  • sare

Mod de preparare

Se pune fasolea alba, fasolea neagra si nautul in castroane separat, se acopera cu apa si se lasa la inmuioat 8 ore. Se fier in vase separate, apou se clatesc sub jetul de apa si se strecoara. Se pun toate intr-un castron si se adauga griul fiert, uleiul de masline , otetul si sarea. Se amesteca bine. Continutul castronului se rastoarana intr-o farfurie mare, se lasa la racit si se orneaza cu seminte de rodii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise