Salata cu legume si carne de vitel

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 2 cepe
  • 300 g carne de vitel
  • 100 g cascaval
  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura verdeata
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Speli carnea si o fierbi o ora pe foc mic in apa cu sare .Cureti toate legumele, le speli, apoi tai ardeii inele, rosiile felii si ceapa solzisori.

2. Dupa ce a fiert carenea, o tai bucati si adaugi peste legume alaturi de cascavalul ras.

3. Amesteci uleiul cu otetul si usturoiul pisat, potrivesti de sare si piper si torni sosul in salata pregatita.Presari la final verdeata tocata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise