Salata cu legume si carne de vitel

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 2 cepe
  • 300 g carne de vitel
  • 100 g cascaval
  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura verdeata
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Speli carnea si o fierbi o ora pe foc mic in apa cu sare .Cureti toate legumele, le speli, apoi tai ardeii inele, rosiile felii si ceapa solzisori.

2. Dupa ce a fiert carenea, o tai bucati si adaugi peste legume alaturi de cascavalul ras.

3. Amesteci uleiul cu otetul si usturoiul pisat, potrivesti de sare si piper si torni sosul in salata pregatita.Presari la final verdeata tocata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise