Salata cu maioneza si nuca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 rosii, 2 castraveti, 1 fir praz, 2 bucati
  • ardei rosu sau gogosar, 1 ardei verde sau gogosar verde, 1 mar, 1 bucata, doi pumni de nuci taiate marunt,2 morcovi, maioneza din 2 oua, zeama de lamaie, sare, piper dupa gust, (optional marar).

Mod de preparare

se spala legumele, se taie rosia, ardeii si prazul in feliute cat mai subtiri; se curata marul de coaja, se curata cotorul, si se taie la fel; morcovul se curata si se taie si el in rondele subtiri(1 mm grosime) sau se da pe razatoare; se amesteca toate ingredientele cu maioneza si cu zeama de lamaie, sarea si eventual piperul, daca doriti, asezati ingredientele in straturi subtiri, alternand cu maioneza si cu putina branza rasa (cas sau telemea nesarata de vaci) fara sa amestecati.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise