Salata cu mozarella, pepene galben si prune uscate

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o salata verde
  • - 200 grame de mozarella
  • - un pepene galben mic
  • - 8-10 prune uscate
  • - jumatate de legatura de patrunjel
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Salata verde se spala si se rupe bucati.

Pepenele galben se curata si se taie cubulete.

Mozarella se taie cubulete.

Patrunjelul se spala si se toaca marunt.

Toate acestea se asaza intr-o salatiera, se adauga prunele uscate, se stropesc cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise