Salata cu nuci si carne

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cutie de branza Philadelphia
  • - 300 gr de branza cremoasa alba (se poate inlocui cu branza Feta)
  • - o cutie de branza Fagaras cu patrunjel
  • - 200 gr de nuci
  • - 2 bucati de piept de pui
  • - marar proaspat
  • - 3 linguri de smantana

Mod de preparare

Spalam bine carnea de pui si o taiem felii subtiri, am condimentat-o cu sare, piper si am facut-o pe grill. O data rumenita, carnea de pui se taie bucatele. Intr-un vas mare pasem branza alba cremoasa cu o furculita, apoi adaugam branza Fagaras cu patrunjel, crema de branza Philadelphia si smantana si amestecam pana cand obtinem o pasta cremoasa. Incorporam apoi puiul taiat bucatele si nucile taiate la fel, in bucati nu foarte mici. La final se pune mararul tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise