Salata cu omleta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ouă,
  • cateva foi mari de salată,
  • 2-3 ridichi,
  • 2 linguri de cașcaval ras,
  • o lingură de smântână,
  • o linguriță de muștar,
  • oțet,
  • sare, piper,
  • mărar sau pătrunjel verde,
  • ulei pt prăjit.

Mod de preparare

Din ouă, cașcavalul ras, sare, piper și ceva verdeață tocată se face o omletă, care după ce este prăjită se rulează ca o clătită.

Din smântână, muștar (eventual cu hrean), oțet îndoit cu apă, piper și verdeața tocată se face un sos fluid, după gust.

Pe o farfurie adâncă se pun frunzele de salată verde, apoi se taie omleta ca și o ruladă și se pun rulourile peste salată, se adaugă feliile de ridiche și se stropește totul cu sosul de smântână. Pe deasupra se mai poate adăuga sare, piper și verdeață, după dorință.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise