Salata cu orez

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g orez
  • 1 conserva ton
  • 1 conserva boabe de porumb
  • 2 avocado
  • 1 ardei gras
  • 1 lamaie 3 linguri ulei
  • 2 linguri otet
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala bine orezul si se pune la fiert in 500 ml de apa (20 minute), se scurge bine si se clateste in apa rece. Se scurge tonul si porumbul de sucul din conserva, se spala ardeiul, se curata de seminte si se taie patratele. fructele de avocado se taie, se inlatura samburii, se scoate miezul si se taie felii subtiri, care se stropesc cu zeama de lamaie. Se amesteca, intr-o salatiera, orezul racit, porumbul, tonul, ardeiul si feliile de avocado. Se amesteca separat 3 linguri de ulei, 2 linguri de otet cu sare si piper, se toarna peste amestecul din salatiera si se amesteca bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise