SALATA CU PASTE SI SPANAC

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 2 linguri de otet sau o lingurita de suc de lamaie
  • 1/2 lingurita de mustar. 1 buc de usturoi
  • piper
  • un ardel galben si unul rosu
  • 4 rosii
  • 100 spanac proaspat
  • 50 g cascaval ras

Mod de preparare

Pastele se fierb , se trec printr-un jet de apa rece, apoi intr-o tigaie se calesc intr-o lingura de ulei de masline, se adauga usturoiul pisat, mustar, sare si piper. Ardedii si rosiile se taie felii. Spanacul se taie felii , se amesteca cu pastele, ardeii, rosiile, se pun uleiul si mustarul deasupra. Deasupra se pune cascavalul ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise