SALATA CU PASTE SI SPANAC

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 2 linguri de otet sau o lingurita de suc de lamaie
  • 1/2 lingurita de mustar. 1 buc de usturoi
  • piper
  • un ardel galben si unul rosu
  • 4 rosii
  • 100 spanac proaspat
  • 50 g cascaval ras

Mod de preparare

Pastele se fierb , se trec printr-un jet de apa rece, apoi intr-o tigaie se calesc intr-o lingura de ulei de masline, se adauga usturoiul pisat, mustar, sare si piper. Ardedii si rosiile se taie felii. Spanacul se taie felii , se amesteca cu pastele, ardeii, rosiile, se pun uleiul si mustarul deasupra. Deasupra se pune cascavalul ras.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise