Salata cu pepene galben, papaya si piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame de untisor
  • - un pepene galben mic
  • - papaya
  • - 200 grame de piept de pui
  • - jumatate de legatura de patrunjel
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Untisorul se curata, se spala si se rupe in bucatele.

Pepenele galben se curata si se taie cubulete.

Papaya se curata si se taie cubulete.

Pieptul de pui se prepara la gratar condimentat cu sare si piper.

Patrunjelul se spala si se toaca marunt.

Toate acestea se asaza intr-o salatiera, se stropesc cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise