Salata cu peste afumat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 250 g peste afumat
  • - 2 cepe
  • - 1 morcov
  • - 1 telina
  • - 2 mere
  • - 1 castravete murat
  • - 50 ml ulei
  • - 30 ml otet
  • - 20g zahar
  • - sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Asezi intr-un bol pestele afumat taiat bucatele, adaugi morcovul, telina si marul date pe razatoare, ceapa taiata pestisori si castravetele taiat felioare subtiri.

Separat faci vinegreta din ulei, otet, zahar, sare si piper, pe care o torni peste compozitia din bol. Amesteci bine si servesti dupa cateva ore.

Poti adauga si cartofi fierti sau masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise