Salata cu peste si acrituri

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 borcan castraveciori acri
  • 1 borcan gogosari in otet
  • 1 conserva mare macrou in ulei
  • 1 ceapa de marime medie
  • 3-4 linguri de maioneza
  • piper

Mod de preparare

Se spala bine cartofii, se fierb in apa clocotita, se curata calzi, apoi se taie felii subtiri care se stropesc cu ulei.;

Pestisorii se tin in otet, apoi se scot si se taie in bucatele de cca. 2 cm. Otetul in care au stat pestisorii se arunca;

Cepele se taie marunt, apoi impreuna cu pestisorii se adauga la cartofi. Totul se amesteca bine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise