Salata cu peste si gogosari

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ceapa
  • 250 gr morcovi
  • 250 gr castraveti murati
  • 250 g gogosari in otet
  • 200 gr masline
  • mustar
  • 4 oua
  • otet
  • ulei
  • 1
  • 2 kg peste sarat sau afumat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa curatata se taie felii subtiri, se spala cu apa rece si se freaca usor cu sare. Morcovii se curata, se spala si se rad. Castravetii curatati de coaja si gogosarii se taie felii subtiri, iar maslinele se oparesc. Ouale se firb tari. Pestele se curata de pielite si de oase si se taie in felioare. Separat, din mustar, otet, ulei, sare si piper se prepara un sos si se toarna peste toate materiile prime si se amesteca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise