Salata cu piept de curcan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 piept curcan
  • 1 telina mica rasa
  • 2 cozi de telina
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 foi de dafin
  • cateva boabe de piper
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • sare aromata
  • ulei

Mod de preparare

Pieptul de curcan se fierbe in apa cu sare,boabe de piper,foi de dafin,dupa care se lasa sa se raceasca;se taie pieptul bucati potrivite care se asaza intr-un bol.Se adauga telina data pe razatoarea mica,cozile de telina tocate,ceapa taiata marunt,marar si patrunjel tocat,ulei si sare aromata.Se poate imbogati salata cu putina branza de capra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise