Salata cu rata si fulgi de orz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 de grame de carne de rata
  • - 50 de grame fulgi de orz
  • - o salata verde
  • - papaya
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Carnea de rata se taie cubulete si se prajeste in ulei incins,

Salata verde se spala si se rupe in bucati.

Papaya se curata si se taie cubulete.

Se asaza intr-o salatiera, se adauga fulgii de orz si knorr dressing mediteranean.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise